Ti-pan menu

Een oude oosterse bereidingsvorm, die uw gerecht werkelijk spettervers op tafel laat komen. De saus en kruiden �branden�, op een gloeiend heet gietijzeren braadsleetje, als het ware in uw gerecht. De Tie Pan gerechten worden naar wens geserveerd met:

Pittige gekruide saus, Zwarte bonensaus,
Oester-knoflooksaus, of Peper-cognacsaus.



Voorgerechten

Ping Pang
Heerlijke hapjes gecombineerd met vis en vlees

en

Ha Jiu Yan Pa
In boter gebakken Lams racks met zwarte pepersaus


Hoofdgerechten

Ti Pan gerechten met keuze uit eenmaal P.P. van onderstaande variaties

A. Tongfilet
B. Gepelde gamba�s
D. Ossenhaas
E. Kipfilet
F. Varkenshaas
H. Een combinatie van: Ossenhaas, Varkenshaas en Kipfilet
I. Een combinatie van: Garnalen, Tongfilet en Zalmmoot


Nagerecht

Roomijs met slagroom


Vanaf 2 personen