Bijzondere Chinese gerechten voor iedereen
Liefhebbers van chinees eten die eens wat anders willen proberen dan bekende gerechten als babi-pangang en tjap-tjoy, komen bij restaurant Royal China ruimschoots aan hun trekken. Het restaurant aan de Zomerdijk 2 heeft meer te bieden dan de standaardmenu's die bij elke Chinees op de kaart staan.
De menukaart van Royal China is uitgebreid met ruime keuze aan vlees- en visproducten die je niet snel verwacht bij een Chinees Restaurant.
Royal China stelt maandelijks een nieuw menu samen aan de hand van het seizoen of een bepaald thema.
Sechung
Dit menu laat u kennismaken met de beroemde rijk gekruide Sichuanse keuken. De gerechten worden vooral gekenmerkt door geurige kruiden en rijk van smaak. Menu vanaf 2 personen.
Voorgerechten
Niuw QingNiuw Qing
Ossenhaas spiesjes
en
Sun La Tang
Chinees zuurpikante soep
Hoofdgerechten
Ha Jiu Yang Yuk
Lamshaas met zwarte-pepersaus
en
Kong Po Niuw
Ossenhaas geserveerd in een vogelnestje met gekruide knoflooksaus en groenten
Nagerecht
Roomijs met slagroom
Tipan Menu
Een oude oosterse bereidingsvorm,die uw gerecht werkelijke spettervers op tafe laat komen.De saus en kruiden samen branden,op een gloeiend heet gietijzeren braadsleetje, als het ware in uw gerecht. De TiPang gerechtenworden naar wens geserveerd. Menu vanaf 2 personen.
Voorgerechten
Heerdlijke hapjes gecombineerd met vis en vlees.
&
Inboter gebakken lams racks met zwarte pepersaus.
Hoofdgerechten
Tipan gerechten met keuze uit eenmaal p.p.
A.Tongfilet
B. Gepelde gamba's
D. Ossenhaas
E. Kipfilet
F.Varkenshas
H. Combnatie van Ossenhaas , Varkenshaas en Kipfilet.
I. Combinatie van Garnalen,Tongfilet en Zalmfilet.
Nagerecht
Roomijs met slagroom
Kanton menu
De Kantonese keuken wordt nogal eens in één adem genoemd met de prestigieuze Franse kookkunst, het zeer verfijnde gebruik van specerijen maakt van de Kantonese schotels dan ook een culinaire belevenis. Menu vanaf 2 personen.
Voorgerechten
Zi Ma Kai Ping
Kipfilet met sesam in zoet-pittige saus
en
Shui Kao Tong
Deegje gevuld met garnalen in heldere bouillon
Hoofdgerechten
Chao Hai Xing
Schotel met zalmmoot, tongfilet en garnalen
en
Ti-Pan Niuw Yuk
Plakjes ossenhaas geserveerd op een gloeiend heet gietijzeren braadsleetje met pittige kruidensaus
Nagerecht
Roomijs met slagroom